Info 2017

Menu 2017
DANCE OFF TAMPERE
 
FESTARIT
OHJELMA
INFO
LIPUT
YHTEISTYÖKUMPPANIT
WORKSHOPIT 
JOIN US!

FESTIVAALI-INFO

Tälle sivulle päivittyy kaikki keskeinen info koskien tapahtumaa.
Stay tuned!

Kysymykset ja tiedustelut: danceofftampere@gmail.com


ALUE

Festivaalialue sijaitsee Tampereella, Hiedanrannassa. Tarkka osoite on Lielahdenkatu 10, 33400 Tampere. Keskustasta, rautatieasemalta matkaa on n.7,5 km.

Festivaalialueelta löytyvät ensiapupiste, vessat, ruokakojuja ja iltabileissä aukeaa anniskelualue. Lähimmät kaupat sijaitsevat 1 km päässä (Prisma, K-Citymarket, Lidl) Lähin automaatti löytyy myös kauppakeskuksesta.

BUSSIT JA PYSÄKÖINTI

Festivaalialueella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. Suositeltuja ja ekologisia saapumistapoja ovat kävely ja pyöräily, sekä bussi. Bussit nro 3, 21, 28, 35 JA 37 pysähtyvät Lielahdessa.

Katso reittisi Repa Reittioppaasta ->

IKÄRAJAT

Festivaalin päivätapahtuma on avoin kaikille taaperoikäisistä eläkeläisiin. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät festivaalialueelle ilmaiseksi tapahtumalipullisen huoltajan kanssa. 5–12-vuotiaille festivaalikävijöille on oma lippu. Iltatapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Festivaalilla on lapsille leikkinurkkaus, josta löytyvät osaavat hoitajat tanssituntien aikana.

NARIKKA

Festivaalialueen ovilla palvelee maksullinen narikka. Jätäthän kaikki alueelle kuulumattomat tavarat narikan huostaan. Lisätietoa festivaaleille kuulumattomista kantamuksista löydät tämän sivun alalaidasta.

ESTEETTÖMYYS

Avustaja pääsee festivaaleille avustettavan henkilön kanssa ilmaiseksi. Alueelle on asfalttitie ja koko tehdasalueella on esteetön kulku.

LIPPUINFO

Tiedot lippuvaihtoehdoistamme löydät Liput-sivultamme.

ostalippu NAPPI 100x39

PANKKIAUTOMAATTI JA MAKSAMINEN

Festivaalialueella ei ole pankkiautomaatteja tai rahannostomahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Lielahden keskustasta. Muistathan varata riittävästi käteistä mukaan – sillä selviät mutkattomimmin. Myös kortilla maksaminen onnistuu valtaosassa alueen palveluista.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita säilytämme yhden viikon ajan festivaalin jälkeen. Kadonnutta omaisuutta voi tuona aikana tiedustella tuntomerkein osoitteesta danceofftampere@gmail.com. Viikon jälkeen ne toimitetaan löytötavaratoimistoon, josta ne ovat noudettavissa tuntomerkkejä vastaan.

TALKOOTYÖT FESTARILLA

Dance Off Tampere –festivaalille haetaan talkoolaisia kesällä. Julkaisemme festivaalin talkoohaun alkukesän aikana.

KUVAAMINEN

Kännykkäkameralla kuvaaminen festivaalialueella on sallittua. Muistathan käyttää sosiaalisessa mediassa festivaalin virallisia häshtägejä #danceofftampere ja #kuivaamo.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Alkoholin tuominen festivaalialueelle on ehdottomasti kiellettyä. Myöskään tyhjien alkoholipullojen käyttäminen vesipulloina ei ole sallittua.

Muita kiellettyjä esineitä ovat:
Ampuma- ja teräaseet
Räjähteet ja ilotulitteet
Laserosoittimet